Ексклюзиви
середа, 18 березня 2020 12:41

У Київській області ввели режим надзвичайної ситуації

У Київській області ввели режим надзвичайної ситуації
У Київській області через коронавірус ввели режим надзвичайної ситуації. Фото: ТСН

У Київській області через коронавірус введено режим надзвичайної ситуації.

Рішення прийнято 18 березня на позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це йдеться у повідомленні пресслужби Київської облдержадміністрації у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ВООЗ розповіли, як знизити ризик зараження коронавірусом

"Проаналізувавши епідемічну ситуацію на території Київської області, спричинену вірусом COVID-19, вирішили класифікувати її як "Медико-біологічну надзвичайну ситуацію природного характеру регіонального рівня". Та тимчасово ввести на території Київської області режим надзвичайної ситуації", - сказано у повідомленні.

На обласному рівні вживають всіх заходів для захисту від вірусу. Першочергово це стосується підтримки медичних працівників, матеріально-технічного забезпечення лікарень та інформаційного забезпечення населення.

У Департаменті охорони здоров'я КОДА працює гаряча лінія. За телефоном: 0456-31-00-46 лікарі-консультанти надають необхідну інформацію про коронавірус та про допомогу в разі підозри зараження COVID-19.

Напередодні у 44-річного жителя Київської області виявили коронавірус. Йому стало зле після повернення з-за кордону, і він звернувся до київської клініки. Зараз він та його близькі перебувають під наглядом лікарів удома на самоізоляції.

Зараз ви читаєте новину «У Київській області ввели режим надзвичайної ситуації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути