Ексклюзиви
четвер, 24 березня 2011 14:01

У Києві відколотою стіною убило молодого хлопця
13

Фото: Фото Дмитро БЄЛЬЧЕНКО/Gazeta.ua

Сьогодні о 10-ій ранку в Києві на Майдані Незалежності біля готелю "Козацький" загинув молодий хлопець. На нього впала гора цегли, вона відвалилась від стіни 8-го поверху будівлі готелю. Це сталось біля зупинки 18-го тролейбусу. В той час там було два десятки людей.

"Я стояв на балконі. Бачив, як від стіни відпала глиба. Дірка залишилась розміром з метр. Вона зачепила тролейбусні дроти, піднявся стовп диму. Хвилин 10 нічого не було видно, - каже 25-річний Сергій, який робить ремонт в будинку навпроти. - Коли розвиднялось, всі побачили, що цеглою прибило чоловіка. Він був у джинсах, спортивній куртці, поруч лежала сумка з паперами".

Готель має 9 поверхів. Стіна, від якої відвалилась цегла, глуха. З середини до цього приміщення немає входу, він закладений.

За дві години тіло, накрите чорним целофаном, поклали в міліцейський мікроавтобус.

"Його звати Антон Сидоренко, по документах подивились. На вигляд років двадцять", - перемовлялись між собою чоловіки у камуфляжі, які вантажили померлого. Навколо весь асфальт був у крові.

Готель "Козацький" був відкритий в Києві в червні 1983 року під назвою "Червона зірка". Державне підприємство Міністерства Оборони України приймало виключно військових, у тому числі і зарубіжних. Частими гостями готелю були зарубіжні посли і персони вищих військових рангів. У 1993 році готель перейменований в "Козацький".

Зараз ви читаєте новину «У Києві відколотою стіною убило молодого хлопця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути