Ексклюзиви
пʼятниця, 13 вересня 2019 11:42

У Києві серед вулиці грабіжник із ножем напав на 72-річну жінку

У Києві серед вулиці грабіжник із ножем напав на 72-річну жінку
У Дніпровському районі столиці невідомий із ножем напав на 72-річну жінку і відібрав ювелірні прикраси. Фото - cheline.com.ua

Близько опівночі у Дніпровському районі столиці невідомий напав на 72-річну жінку.

Поранив ножем і відібрав ювелірні прикраси. Після скоєного зловмисник утік. Очевидці одразу викликали поліцію та лікарів, повідомили у відділі комунікації ГУНП Києва.

"Потерпіла описала нападника і згодом чоловіка, схожого за описом на зловмисника, затримали. Ним виявився 34-річний місцевий житель, який раніше був судимий за аналогічні злочини. У нападі на пенсіонерку він зізнався", - розповів начальник відділу кримінальної поліції Дніпровського управління поліції Олексій Маньковський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грабіжник поцілив у поліцейського сейфом із грішми

Лікарі оглянули потерпілу. Її поранення виявилися неглибокими, тож жінці надали необхідну медичну допомогу без госпіталізації.

Нападник – під вартою. Досудове розслідування триває. Поліцейські перевіряють причетність фігуранта до скоєння аналогічних злочинів у столиці. Йому загрожує до 7 років в'язниці.

У Броварах на Київщині 36-річний чоловік вистрілив жінці в голову та пограбував. Напав на неї біля зупинки, коли вона чекала транспорт. У сумці жінка мала 3 тис. грн. Підозрюваний - раніше судимий 36-річний уродженець Донецької області.

Зараз ви читаєте новину «У Києві серед вулиці грабіжник із ножем напав на 72-річну жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути