понеділок, 07 лютого 2011 12:53

У Києві ДАІшники стусанами заштовхали водія до себе в машину

У Києві ДАІшники стусанами заштовхали водія до себе в машину

3 лютого о 1:30 ночі активіст "Дорожнього контролю" Руслан, на якого раніше напав працівник ДАІ, зафіксував на свій відеореєстратор як ДАІшники б'ють водія.

"Я рухався у бік площі Шевченка і побачив як мені на зустріч рухається Фольксваген а за ним патрульний автомобіль ДАІ. У бічне дзеркало помітив, що інспектора зупинили водія", - розповідає Руслан.

Активіст "ДК" вирішив розвернуться і під'їхати до ДАІшників. "Під'їжджаючи я побачив як інспектори б'ють автомобіліста ногами. Це видно на записі з відеореєстратора", - говорить Руслан.

Як видно, ДАІшники мало того що били водія, так один з інспекторів дав автомобілісту "під зад". Такі дії інспекторів - 100% вчинення кримінального злочину за ст. 365 КК - перевищення влади та службових повноважень.

Але це ще не все. Руслан вирішив поїхати слідом за інспекторами, проте ззаду до нього прилаштувалася другий патруль ДАІ на Мітcубіші. "ДАІшники на ДЕУ вирішили скинути мене з хвоста і з порушенням правил дорожнього руху повернули на перехресті наліво. Якби я поїхав за ними слідом, другий екіпаж ДАІ зупинив би мене і оштрафував", - зазначає активіст ДК.

Проте, Руслан зміг знайти інспекторів ДАІ з побитим водієм: "Коли я під'їхав, побачив що вони вже зупинили двох таксистів і мабуть оформляли" відмову від огляду". Я підійшов до ДАІшників і попросився бути понятим, але мені сказали мовляв я "зацікавлена особа".

На українських дорогах розгорнулася справжня війна ...

Дорожній контроль

Зараз ви читаєте новину «У Києві ДАІшники стусанами заштовхали водія до себе в машину ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути