Ексклюзиви
пʼятниця, 23 вересня 2011 12:48

У Києві "Беркут" оточив студентів через хуліганські витівки

У Києві "Беркут" оточив студентів через хуліганські витівки

Заступник начальника прес-служби столичної міліції Володимир Дмитренко заявив, що міліція тримає в кільці студентів, які хотіли йти до Кабміну, оскільки вони допускали хуліганські витівки, а серед них виявлені футбольні хулігани.

"У момент досягнення компромісу з організаторами, про те, що колона студентів піде по Трьохсвятительській до Європейської площі, група футбольних хуліганів почала прориватися на вулицю Михайлівську", - заявив Дмитренко.

За його словами ряд відомих МВС футбольних хуліганів зараз знаходяться в кільці "Беркута".

Студенти спростовують заяву МВС. За їх словами, коли вони рушили по вулиці Трьохсвятительській перед ними поставили кордон, хоча акція на цій вулиці не була заборонена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Між студентами і "беркутівцями" у центрі Києва виникла сутичка

"Коли ми почали обходити міліцейський кордон на нас побіг "Беркут". Студенти теж почали бігти, тому що подумали, що їх будуть затримувати. Після цього "Беркут" взяв студентів в кільце", - розповіли учасники акції.

Разом з тим представник МВС не відповів журналістам на багаторазово повторюваний питання "Чому кордон міліції стояв на вулиці Трьохсвятительській, хоча суд не забороняв проводити на цій вулиці акцію?".

Зараз до місця проведення акції прибули народні депутати Парубій, Ар'єв і Оробець, які ведуть переговори з представниками міліції.

Зараз ви читаєте новину «У Києві "Беркут" оточив студентів через хуліганські витівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути