понеділок, 03 лютого 2014 14:22

У Кіровограді з колектора теплотраси витягли тіла трьох безхатченків

У Кіровограді з колектора теплотраси витягли тіла трьох безхатченків
Фото: ДСНС у Кіровоградській області

1 лютого о 18.00 в Кіровограді біля будинку № 5 почало диміти з колектора теплотраси. Мешканці багатоповерхівки викликали службу порятунку. На місце події виїхали дві пожежні автоцистерни і автобус газодимозахисної служби. Загинуло троє людей, повідомляють в прес-центрі управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області.

О 20.30 рятувальники ліквідували пожежу.

"Трагедія трапилася на вулиці Жовтневій. Місце колектора теплотраси знаходиться за 10 м від багатоповерхівки. Каналізаційний люк був відкритим, поряд лежала фанера. В середині було все задимлене. Гасіння вогню ускладнювалося тим, що через високу температуру у теплотрасі після подачі води вона почала сильно парувати. Тому, для видалення диму, пару та охолодження температури, змушені були використовувати нагнітач повітря. Це спеціальний пристрій, який знаходиться на базі автобуса газодимозахисної служби", - розповів Cazeta.ua керівник прес-центру ДСНС у Кіровоградській області Микола Леськів.

Загиблих знайшли на глибині 1,5 м.

"Всі троє лежали біля теплової засувки. Вони не обгоріли, лише трохи пошкоджений одяг і волосся. На місце виїхали і слідчо-оперативна група міськвідділу, прокуратура і бригада швидкої допомоги. Визначити вік загиблих не можливо. Хто вони і причину смерті встановлюють", - зазначив Леськів.

Всього на гасіння пожежі залучалося три одиниці техніки та 12 чоловік особового складу.

"Напередодні цієї трагедії в області внаслідок пожежі загинуло ще двоє людей. В селі Іванівка Петриківського району через коротке електричне замкнення загорівся дах у помешканні 85-річної жінки. Її тіло знайшли у будинку. А в Світловодському районі, в селі Талова Балка, в одній із хат, із поки що невідомих причин, загорілися речі. На місці пожежі виявлено тіло 49-річного квартиранта. Причину смерті та пожежі встановлять експерти", - додав Микола Леськів.

Зараз ви читаєте новину «У Кіровограді з колектора теплотраси витягли тіла трьох безхатченків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути