неділя, 19 січня 2014 17:20

На вулиці Грушевського з'явився водомет

На вулицю Грушевського підігнали водомет. Про це сказав кореспондент spilno.tv, який підійшов до кордону бійців внутрішніх ввійськ і засняв синій автомобіль водомету. Кореспондент зазначив, що машину заведено і водомет прицілюється. Представники "Автомайдану" власними автомобілями заблокували водомет. Кореспондент наголошує - учасники руху не шкодують своїх недешевих автомобілів заради волі народу.

 

Наразі на вулиці Грушевського триває протистояння мітингувальників з правоохоронцями. У першому кордоні стоять бійці внутрішніх військ, які на питання кореспондентів про те, чому квартал охороняє не "Беркут", а внутрішні війська, нічого не відповідають. Вже майже повністю згорів один з автобусів "Беркуту", у другого автобусу вибухнув бак з пальним і він аткож зайнявся.

За даними кореспондента Gazeta.ua одного з бійців "Беркуту" відвезли в лікарню. Про постраждалих зі сторони мітингувальників не повідомляється. Поки що правоохоронці атакують людей газом та шумовими гранатами.

Зараз ви читаєте новину «На вулиці Грушевського з'явився водомет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

75

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути