Ексклюзиви
середа, 08 грудня 2010 10:37

У Харкові 19-річна мати продавала свого сина за $15 тисяч

У Харкові 19-річна мати продавала свого сина за $15 тисяч

Міліція затримала дев'ятнадцятирічну мешканку міста Ромни Сумської області, яка намагалася продати свого однорічного сина за 15 тисяч доларів.

Як повідомили в облуправлінні міліції, про спробу продати однорічну дитину харківським правоохоронцям повідомила одна сімейна пара ще у вересні. У ході перевірки отримана інформація підтвердилася і жінку затримали. Вона намагалася продати свою другу дитину - перша живе з батьком, суд позбавив жінку батьківських прав.

Також правоохоронці встановили, що жінка раніше вже мала проблеми із законом: "Її було засуджено Ленінським судом міста Харкова за ч.1 ст. 309 до одного року з відстрочкою вироку - жінка зловживає алкогольними напоями і веде антигромадський спосіб життя (займається проституцією)".

30 листопада жінку затримали на місці злочину при отриманні грошей в обмін на дитину. Речові докази вилучено. На допиті затримана розповіла, що вирішила продати дитину, оскільки відчувала матеріальні труднощі.

Після огляду лікарів дитину передали до дитячого будинку № 3 міста Харкова. За фактом спроби продати дитину порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми). Затримана перебуває в СІЗО.

Нагадаємо, у Запорізькій області затримано 28-річну безробітну жительку Бердянського району, яка намагалася продати свою дворічну дочку за 100 тисяч гривень.

Объектив

Зараз ви читаєте новину «У Харкові 19-річна мати продавала свого сина за $15 тисяч ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути