Ексклюзиви
понеділок, 11 жовтня 2010 10:58

Мати продала на органи свою дворічну дочку

Мати продала на органи свою дворічну дочку
У Запорізькій області затримано 28-річну безробітну жительку Бердянського району, яка намагалася продати свою дворічну дочку за 100 тисяч гривень.

Про це повідомили в Департаменті зв'язків з громадськістю МВС України.

Для того, щоб зловити зловмисницю на місці злочину, правоохоронці організували їй переговори з чоловіком, який нібито хотів придбати малюка. Матуся охоче вийшла на зв'язок і виторгувала за свою дочку 100 тисяч гривень. 8 жовтня 20:20 відразу після угоди, продавщицю затримали.

"Подальша доля дочки жінку абсолютно не турбувала. Не зупиняло її і те, що, ймовірно, вона відправляє дитину на смерть", - розповіли в прес-службі ГУ МВС.

Дитину передали до дитячого відділення однієї з районних лікарень.

Щодо матері порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 149 (торгівля людьми, пов'язана з незаконним вивезенням дітей за кордон, або з метою вилучення органів чи тканин для трансплантації) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, в середині серпня поточного року співробітники московської міліції затримали двох громадян України, які в Москві намагалися продати немовля. Жінки намагалися продати новонароджену дочку однієї з них за 13 тисяч доларів і 60 тисяч рублів.

УНІАН, Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Мати продала на органи свою дворічну дочку ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути