середа, 20 лютого 2013 16:44

У головлікаря кримської психлікарні, який любив хабарі, знайшли 200 тисяч гривень

У головлікаря кримської психлікарні, який любив хабарі, знайшли 200 тисяч гривень
Фото: ukr.obozrevatel.com

Співробітниками Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю спільно із співробітниками Слідчого управління кримського Главку міліції 18 лютого "на гарячому" був затриманий 59-річний головний лікар психіатричної лікарні одного з районів західного Криму.

Як повідомив начальник УДСБЕЗ ГУМВС України в Автономній Республіці Крим Едуард Онацкий, лікар вимагав і отримав хабар від місцевого жителя за надання йому в оренду нежитлового приміщення лікарні з метою зберігання там човнового устаткування. Крім того, в ході санкціонованого обшуку службового кабінету з сейфа зловмисника було вилучено більше 200 тис. грн. (55 тис. грн., 5 тис. російських рублів, 11 тис. євро і більше 7 тис. Дол.).

Даний факт зареєстрований в Єдиному реєстрі досудових розслідувань, визначена кваліфікація за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (отримання хабара). Головному лікареві обраний запобіжний захід у вигляді арешту. Проводиться досудове розслідування, повідомив СЗГ ГУМВС в АРК.

Зараз ви читаєте новину «У головлікаря кримської психлікарні, який любив хабарі, знайшли 200 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути