четвер, 14 лютого 2013 10:08

На Донеччині мер Новогродівки і його заступник погоріли на 6 тисячах гривень

На Донеччині мер Новогродівки і його заступник погоріли на 6 тисячах гривень
Фото: ukr.obozrevatel.com

У вівторок 12 лютого були заарештовані мер Новогродівки і його заступник громадянка Іванова. Про хабарництво Антоненка чутки ходили давно. І ось знайшлося тому підтвердження.

Так заведено у Новогродівці, що при вирішенні будь-якого питання потрібно спочатку домовитися з мером. Ось і на цей раз до міського голови звернувся приватний підприємець і попросив сприяння в укладенні договору з комунальним підприємством про передачу в оренду двох торговельних павільйонів. За вирішення цього питання глава міськради зажадав хабар у розмірі 6000 гривень.

Після передачі грошей до кабінету увійшли співробітники відділу з боротьби з організованою злочинністю і надягли на мера наручники.

Антоненку пред'явлено повідомлення про підозру у скоєнні злочину за ч.3 ст.368 КК України (одержання хабара). Розслідування проводиться слідчим відділом прокуратури Донецької області.

13 лютого мер і його заступник були звільнені на підписку про невиїзд і будуть чекати суду (який і визначить їх винність) на волі. Мер після цього відразу відправився на лікарняний.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині мер Новогродівки і його заступник погоріли на 6 тисячах гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути