Ексклюзиви
понеділок, 29 липня 2013 15:27

У ДТП на Тернопільщині загинув міліціонер. Постраждало ще 11 людей
7

Фото: Фото надане ДСНС в Тернопільській області

Сьогодні близько 8-ї ранку поблизу села Шляхтинці Тернопільського району чорний Mercedes не розминувся із маршруткою "Тернопіль-Рівне". За кермом автомобіля був 39-річний міліціонер. Він загинув на місці. Кількох пасажирів рейсового автобуса госпіталізували із травмами різного ступеня важкості.

Про це Gazeta.ua повідомили в прес-службі УДАІ в Тернопільській області.

"Аварія трапилася десь за три кілометри від знаку "Тернопіль". Автомобіль їхав до обласного центру, маршрутка - до Рівного. Там нормальна дорога, хоча трохи під гору. Але повороту немає. Видимість хороша, надворі було уже світло" - розповів інспектор сектору профілактичної роботи обласної Державтоінспекції Микола Ігнатченко.

За його словами, про якісь явні причини аварії говорити ще рано.

"Озвучувати якісь версії та називати якісь причин ДТП поки що рано. Обидва водії були досвідчені. На місці працювала слідчо-оперативна група обласного управління внутрішніх справ. Слідчі і будуть встановлювати, чому сталося це ДТП", - додав інспектор

Водій автомобіля Mercedes був капітаном міліції. В офіційному повідомленні на сайті обласного УМВС вказано, що він перебував поза службою.

Скільки саме пасажирів маршрутки постраждало в аварії, в ДАІ поки що не говорять.

"Точної кількості постраждалих ми не знаємо. Дані ще уточнюються, адже люди можуть звернутися до лікарів і не одразу. Удар від зіткнення попав на лівий бік і авто, і маршрутки. Але де саме сиділи постраждалі в автобусі, сказати не можу", - зазначив Ігнатченко.

А в прес-службі обласного управління ДСНС вказують приблизне число постраждалих в аварії.

"За попередніми даними, 11 пасажирів мікроавтобуса з травмами різного ступеня важкості госпіталізовані до лікувальних закладів Тернополя, - йдеться у їхньому повідомленні. - На момент ДТП в автобусі перебувало 25 осіб. Діти відсутні".

Зараз ви читаєте новину «У ДТП на Тернопільщині загинув міліціонер. Постраждало ще 11 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути