неділя, 28 липня 2013 15:43

У Білорусі сталась велика ДТП: серед 9 жертв можуть бути українці

У Білорусі сталась велика ДТП: серед 9 жертв можуть бути українці
У жахливій аварії загинули 9 осіб

У неділю, 28 липня, о 7:20 на 173 кілометрі автодороги Санкт-Петербург - Одеса, на рівній ділянці дороги, який добре проглядається в обидві сторони, сталося лобове зіткнення автомобілів "Опель Омега" з російськими номерами і "Мерседес Спринтер" з українськими реєстраційними знаками.

За словами офіційного представника білоруського СК Юлії Гончарової, у цьому ДТП на місці загинули вісім осіб, у лікарні померла ще одна особа.

ФОТОРЕПОРТАЖ: В інтернеті з'явились фото з місця смертельної ДТП у Білорусі

Машина з російським номером має знак 98-го регіону (Санкт-Петербург), в ній знаходились, ймовірно, громадяни Узбекистану та Азербайджану. Водій і всі чотири пасажири машини загинули на місці.

Ще четверо загиблих - в мікроавтобусі Mercedes Sprinter, який рухався у зустрічному напрямку. Троє з них померли на місці, ще один помер у лікарні, куди був госпіталізований. Всі вони, за словами Гончарової, ймовірно, громадяни України. Постраждалі, які також знаходилися в пасажирському мікроавтобусі, госпіталізовані.

Слідство встановлює особи загиблих, інформація про ДТП спрямована в консульські служби Росії та України. За словами Гончарової, у розпорядженні слідчих є відеозапис аварії. Згідно з попередньою інформацією, Opel з російськими номерами виїхав на зустрічну смугу руху. За фактом ДТП порушено кримінальну справу.

МЗС України зараз перевіряє інформацію про загибель українців у Білорусі.

Зараз ви читаєте новину «У Білорусі сталась велика ДТП: серед 9 жертв можуть бути українці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути