неділя, 28 липня 2013 17:26

Четверо українців загинули і дев'ятеро постраждали у ДТП в Білорусі

Четверо українців загинули і дев'ятеро постраждали у ДТП в Білорусі

Серед загиблих у ДТП під Оршею (Білорусь) у неділю - четверо українців. Про це повідомили в департаменті інформаційної політики МЗС України.

Троє осіб загинули на місці події, ще одна - у лікарні. Крім того, за даними українського зовнішньополітичного відомства, 9 громадян України госпіталізовані в лікарню міста Орша Вітебської області з травмами різного ступеня тяжкості.

ФОТОРЕПОРТАЖ: В інтернеті з'явились фото з місця смертельної ДТП у Білорусі

За інформацією посольства України в Республіці Білорусь, трагедія сталася в неділю вранці поблизу с.Бабичі Оршанського району Вітебської області на 173 км автодороги Орша-Могильов.

В аварію потрапили автомобіль Opel Omega з російськими номерами (Санкт-Петербург) і мікроавтобус Mercedes Sprinter з українськими реєстраційними знаками (Одеська обл). За попередньою інформацією, Opel виїхав на зустрічну смугу руху та скоїв лобове зіткнення з мікроавтобусом.

У ДТП на місці загинули вісім осіб, у тому числі водій і всі чотири пасажири Opel - громадяни Узбекистану та Азербайджану. Інші троє загиблих - з мікроавтобуса Mercedes. У лікарні помер ще один чоловік, також з мікроавтобуса.

Зараз ви читаєте новину «Четверо українців загинули і дев'ятеро постраждали у ДТП в Білорусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути