середа, 18 квітня 2012 09:11

У Донецьку сильно побили місцевого журналіста

У Донецьку сильно побили місцевого журналіста
Інцидент з журналістом стався на фоні побутової сварки. Фото: gutblog.ru

У Донецьку прокуратура розслідує факт завдання журналістові одного з місцевих телеканалів важких тілесних ушкоджень. Про це повідомили в прес-службі Донецької обласної прокуратури. У повідомленні наголошується, що правоохоронцями було встановлено, що інцидент з журналістом стався на фоні побутової сварки.

За словами начальника відділу прокуратури Донецької області Олександра Швеця, за даним фактом органами міліції порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ч.1 ст.121 (навмисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

"Особу, причетну до скоєння цього злочину, встановлено. Наразі з нею проводяться першочергові слідчі дії", - сказав Швець.

Хід розслідування перебуває на контролі прокуратури області.

Зазначимо, що останнім часом напади на журналістів почастішали. За останні місяці лише в Києві сталося кілька нападів на журналістів. У березні ведучого телепрограми "Дорожній патруль" побили невідомі. За день до цього напали на шеф-редактора "Судово-юридичної газети" Святослава Пограничного.

А на початку лютого невідомі скоїли напад на представника "Репортерів без кордонів" в Україні Оксану Романюк, завдавши удари їй в обличчя.

 

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку сильно побили місцевого журналіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути