четвер, 24 січня 2013 01:43

У Донецькій області втопилась 9-річна дитина

У Донецькій області 21 січня двоє хлопчиків з м. Кіровське на санках провалились під кригу. Тіло 9-річної дитини знайшли лише наступного дня.

Зокрема, як повідомив кореспондент Gazeta.ua, двоє хлопців каталися на санчатах біля ставу. За 10 м від берега діти провалились під кригу.

За словами керівника прес-служби МНС у Донецькій області Інни Сєдової, випадковий перехожий побачив, як хлопчики тонули.

"Старшого встиг витягти з води, а молодшого не зумів. Хто це був, невідомо. Зараз цього рятівника намагається розшукати міліція. Подякувати за допомогу і розпитати обставини трагічної пригоди. Врятований хлопчик не міг толком розповісти про те, що сталося. Він був у шоковому стані, дуже переляканий. Отримав загальне переохолодження організму. Але від госпіталізації батьки відмовились. Зараз він перебуває вдома", - зазначила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відвідувачі ресторану врятували двох дітлахів, які провалились під кригу

Працівники МНС майже добу шукали другу дитину і 22 січня нарешті дістали зі ставка тіло 9-річного хлопчика.

"Встановили освітлювальне обладнання. На гумовому човні за допомогою спецзасобу "кішка" бригада рятувальників перевірила дно ставку. Поки працювали, розбили всю кригу біля берега, вона була тонкою. О 23.50 пошукові роботи було припинено. Наступного дня водолази аварійно-рятувального загону спеціального призначення витягли тіло загиблої дитини", - розповіла Сєдова.

Обидва хлопчики вчилися у кіровській школі № 3. Мешкали неподалік, товаришували.

Зараз ви читаєте новину «У Донецькій області втопилась 9-річна дитина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути