Ексклюзиви
четвер, 27 січня 2011 20:13

У Львові "замінували" лікарню

У Львові "замінували" лікарню

Сьогодні о третій годині дня до правохоронців надійшло повідомлення про замінування Львівської міської клінічної лікарні швидкої допомоги, що на вулиці Миколайчука, 9. З приміщення евакуйовують людей.

Як повідомив начальник прес-служби Львівської обласної міліції Денис Харчук, правоохоронці зараз інтенсивно працюють над встановленням особи зловмисника.

"У лікарні вже третю годину. Швидше за все, виявлено нічого не буде. Але перевірку мусимо провести. Наразі вибухівку шукають працівники вибухотехнічної служби, слідчі, МНСники. Ми намагаємося встановити особу, яка у такий спосіб "пожартувала". Думаю результат отримаємо вже до завтрашнього дня", - сказав Харчук.

Поки піротехніки проводять пошукові роботи вибухового пристрою, рятувальники з лікарні евакуйовують людей.

"Ті, хто можуть пересуватися, виходять самостійно. Кому важче - допомагає медперсонал. Служби наказали звільнити перший поверх. На решті поверхів лежачі хворі притримуються режиму, перебуваючи у своїх палатах. Там і медики працюють. Видно, що люди не серйозно сприймають ситуацію", - розповів про подію в лікарні один із пацієнтів Любомир Паяк.

Зі слів рятувальників, пошукові роботи у медичному закладі триватимуть ще як мінімум 3 години.

Як пізніше виявилося вибухівки в лікарні не було. Міліція встановила, що дзвонили з приміщення лікарні.

Це вже другий випадок із замінуванням, який трапляється у цій клініці. 25 липня 2007 року піротехніки сюди вже виїжджали. Тоді до правоохоронців подзвонив стурбований юнак, повідомив про бомбу. Як в результаті з'ясувалося, молодій людині просто треба було знайти причину, як можна втекти з лікарні. Його на побачення з дівчиною не відпускали лікарі. Хлопця визнали психічно не здоровим.

Зараз ви читаєте новину «У Львові "замінували" лікарню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути