Ексклюзиви
понеділок, 11 листопада 2019 14:08

У Держрезерві проводять обшуки: назвали причину

У Держрезерві проводять обшуки: назвали причину
Підставою для обшуків Держрезерву послужило виявлення на складах простроченої продукції на суму більше 60 млн грн. ФОТО: agro-business.com.ua

Державне бюро розслідувань проводить санкціоновані обшуки в Державному агентстві резерву України. Керівництво відомства підозрюють у завданні збитків державі на 60,5 млн гривень.

Повідомила про це заступник директора ДБР Ольга Варченко на своїй сторінці у Facebook.

"За попередніми даними, унаслідок неналежного виконання своїх обов'язків керівництвом і посадовими особами Державного агентства резерву України, на складах накопичились продукти із простроченим терміном зберігання. За попередньою оцінкою, сума збитку становить близько 60,5 мільйона гривень", — написала вона.

За словами Варченко, наразі розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні проти керівництва й службових осіб Державного агентства резерву України. Підозрюють їх у неналежному виконанні своїх службових обов'язків, яке завдало серйозних збитків державним інтересам. Санкція інкримінованої чиновникам статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 2 до 5 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронці провели обшуки в миколаївських дорожників

ДБР обшукує власника телеканалу "Прямий" колишнього регіонала Володимира Макеєнка. Проводить обшук у рамках розслідування справи щодо купівлі-продажу телеканалу.

Зараз ви читаєте новину «У Держрезерві проводять обшуки: назвали причину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути