субота, 03 вересня 2011 16:15

У Чилі розбився літак з тележурналістами ВВС

У Чилі розбився літак з тележурналістами ВВС

Літак Casa-212, що належав ВВС Чилі, на борту якого знаходилася 21 людина, зазнав аварії і впав у Тихий океан в районі острова Хуан-Фернандес, повідомляє Agence France-Presse з посиланням на військове відомство країни.

Літак впав в море після двох невдалих спроб зайти на посадку в місцевому аеропорту. Рятувальники вже приступили до пошуків тіл загиблих, але поки виявили лише уламки машини та особисті речі людей, які знаходилися на борту, пише Lenta.ru.

За даними місцевих ЗМІ, о 16:41 за місцевим часом (23:41 по київському) пілот повідомив на землю про несприятливі погодні умови і про неможливість виконати посадку. Після цього зв'язок з літаком зник. Керівник диспетчерської служби розповів, що посадці міг перешкодити сильний боковий вітер.

На борту літака, що розбився, знаходилися три члени екіпажу і 18 пасажирів, у тому числі знімальна група телепрограми "Buenos Dias a Todos" (Усім добрий день). Серед зниклих безвісти виявився один з найбільш популярних ведучих чилійського телебачення Феліпе Каміроага.

Між тим, чилійські військові повідомили, що всі пасажири і члени екіпажу, які знаходилися на борту літака, ймовірно, загинули, повідомляє РИА "Новости".

"Ми припускаємо, що стався нещасний випадок, і ніхто не вижив", - сказав мер Хуан-Фернандес Леопольдо Гонзалес.

Зараз ви читаєте новину «У Чилі розбився літак з тележурналістами ВВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути