середа, 13 березня 2013 09:28

У Чернівецькій області застрелився 17-річний хлопець

У Чернівецькій області застрелився 17-річний хлопець
Фото: ngs24.ru

В селі Малин Хотинського району Чернівецької області застрелився 17 - річний Олексій Антонюк. Трагедія сталася через необережне поводження зі зброєю.

"7 березня о 17.30 у чергову частину міліції надійшло повідомлення про нещасний випадок, - каже прес-секретар Чернівецької обласної прокуратури Олександр Лебідь. - В той вечір до загиблого прийшов 25-річний родич Павло, та дві подруги, мешканки Чернівців, 20-річна Ніна і 21-річна Ліля. Молоді люди розважалися, грали у комп'ютерні ігри. Тоді, зі слів свідків, Олексій вирішив похвастатися покупкою - мисливською рушницею калібром 5,6 мм. В кого придбав не сказав, демонстрував зброю і випадково вистрелив у нижню щелепу. З діагнозом вогнепальне поранення в голову його відвезли в районну лікарню, де він помер. Зараз проводяться слідчі дії, з'ясовуємо, у кого неповнолітній хлопець міг незаконно придбати зброю. Може вдасться вийти на продавця. Якщо ця інформація не з'ясується, і буде доведено, що хлопець вистрелив у себе сам — відповідальності ніхто не понесе".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Криму підлітки обпеклися від вибуху саморобного салюту

Мама і тато Олексія розлучені, але обоє працюють в Італії. Проблем із грішми у хлопця не було, батьки йому ні в чому не відмовляли. Мав дорогий одяг, сучасну комп'ютерну техніку, гроші на кишенькові витрати.

"Олексій жив з дідом і бабусею, допомагав їм по господарству, - розповідає землевпорядник Малинецької сільської ради Надія Василівна. - Він ще в позаминулому році закінчив 11 класів, бо пішов до школи раніше. Зараз ходив на водійські курси, збирався іти в армію. Хороший, спокійний хлопець був. Коли сталася трагедія, обох батьків в Україні не було. Поховали Олексія 11 березня, чекали приїзду мами".

Зараз ви читаєте новину «У Чернівецькій області застрелився 17-річний хлопець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути