понеділок, 27 травня 2013 16:39

У Чернігові палала 5-поверхівка: на згарищі знайшли труп жінки
5

Фото: Фото: Прес-служба ДСНС

У неділю, 26 травня, у Чернігові горіла 5-поверхова "хрущівка". На жаль, в цій події є загиблі.

Про це повідомили у прес-центрі ДСНС у Чернігівській області.

"По лінії "101" надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Текстильників,8 о 14:40. За 8 хвилин перші пожежно-рятувальні підрозділи були на місці. Коли пожежники приїхали, вогонь вже виривався з вікна", - розповів спікер ДСНС на Чернігівщині Андрій Хожаїнов.

Надзвичайники розповіли, що вогонь розповсюджувався на сусідні квартири та дерев'яне перекриття горища. У під'їзді та коридорі спостерігалося щільне задимлення, а з вікон квартир верхнього поверху люди просили на допомогу через неможливість самостійно покинути свої помешкання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донеччині горів аміачний завод, що входить до холдингу Фірташа

"Для рятування людей застосували автодрабину. Таким чином вивели з пастки 5-х дорослих та 4-х дітей", - повідомив Хожаїнов.

Впоратись з вогнем пожежники змогли протягом 2-х годин. Вогнем знищено меблі та майно квартири №1, де через коротке замкнення електромережі і виникла пожежа. 31-річна мати та її четверо дітей, три хлопчики 2003, 2006, 2009 року народження та найменша дівчинка 2012 року народження залишились без помешкання. Їх тимчасово розмістили в міській лікарні №4.

"Проводячи перевірку задимленого приміщення, рятувальники натрапили на 5-му поверсі на тіло 61 річної жінки. Врятувати її не вдалося. Як з'ясувалося, того дня пенсіонерка приїхала в гості до родичів", - повідомили у прес-службі.

Зараз ви читаєте новину «У Чернігові палала 5-поверхівка: на згарищі знайшли труп жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути