вівторок, 14 травня 2013 16:51

На Полтавщині заживо згоріла дворічна дитина

На Полтавщині заживо згоріла дворічна дитина

13 травня по вулиці Крупської в селищі Котельва Полтавської області в приватному будинку під час пожежі загинув 2-річний хлопець. Був сам у хаті, коли загорівся увімкнений електричний обігрівач.

"Пожежу помітила мати, яка поралася на подвір'ї. Через сильний жар та дим не змогла потрапити в дім, побігла до сусідів, вони і викликали рятувальників, розповідають в обласному управлінні надзвичайних ситуацій. - Вже встановили, що будинок загорівся через коротке замикання в обігрівачеві".

Приватний будинок знаходиться на околиці Котельви, за 6 кілометрів від пожежної частини. Після виклику рятувальники дісталися до нього за 4 хвилини.

"Здалеку над будинком диму не було видно, з вікон вогонь не летів. Коли приїхали, вогонь вже на всю розійшовся по одній кімнаті, шансів у маляти не було. Люди пізно помітили пожежу. Тіло дитини знайшли, коли вже загасили полум'я. Надвір не виносили, бо мали працювати експерти, - каже один із рятувальників, не називається. - В кімнаті нічого цілого не залишилися, вигоріла вщент і підлога, і меблі".

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині заживо згоріла дворічна дитина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути