пʼятниця, 06 січня 2012 08:47

У центрі Одеси згорів росіянин

У центрі Одеси згорів росіянин

4 січня о 12.00 в центрі Одеси на вулиці Тираспольській сталася пожежа у квартирі житлового 2-поверхового будинку. Про це повідомили у прес-службі МНС України.

"Мешканці будівлі помітили задимлення та викликали службу "101". На місце події прибули пожежно-рятувальні відділення Головного управління МНС в Одеській області. На час приїзду рятувальників горіла квартира та дах на загальній площі 60 кв. м. Вогнеборці відразу приступили до гасіння пожежі та обстеження помешкань на наявність людей", - повідомили у Міністерстві.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Згоріло столичне кафе "Очеретяний кіт"

За словами пожежників, під час проведення розвідки, в квартирі знайшли двох чоловіків, які наймали квартиру: 26-річний росіянин був вже загиблий, а 28-річного мешканця Казахстану рятувальники винесли з квартири яка горіла і передали медикам. Постраждалого з опіками 10% поверхні тіла ІІ-ІІІ ступеню каретою швидкої допомоги доправили до Одеської міської клінічної лікарні № 10.

"Вогонь швидко поширювався дерев'яними перекриттями та очеретяними перегородками дому, якому понад 120 років. Сильному задимленню сприяло горіння пластику та рубероїду, які виділяли їдкий дим. Одночасно з гасінням пожежі рятувальники евакуювали з небезпечної будівлі 13 мешканців, серед яких було 2 немовлят", - зазначається у повідомленні прес-служби.

Протягом години пожежа була ліквідована. В роботі було задіяно 27 вогнеборців та 6 одиниць пожежної і спеціальної техніки МНС.

Причини пожежі встановлюються.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Одеси згорів росіянин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути