четвер, 04 жовтня 2012 02:29

У центрі Львова обвалився недобудований будинок
6

Фото: Gazeta.ua

Сьогодні близько 17:30 у центральній частині міста на проспекті Чорновола навпроти готелю Львів відбувся обвал новобудови.

Тонни бетону обвалилися за метр від накритої автобусної зупинки.

"Почула гуркіт величезний, подумала, що щось вибухнуло, - розповіла продавець із магазину навпроти Наталя Пінчук. – Виглянула зразу у вікно, там люди усі із зупинки на дорогу вибігли. На стройкі мужики кричали, матюкалися на всю вулицю".

Будівельники зводять двоповерховий торговий центр впритул до 200-річної синагоги, через це місцеві єврейські організації проводили акції протесту.

"Заливали бетон на дах другого поверху, - повідомив один із будівельників, називати ім'я відмовився. – Усе нормально було, а потом як ї.ане. Походу не витримали підбирачки, хтось чи-то не розсчитав вєс чи якийсь криворукий поставив х*йово. Добре, шо Бог вберіг усіх. І всі цілі лишилися. Мене чуть не накрило".

Станом на 18:30 будівельники скидають із підлоги другого поверху бетон, що впав на землю. З майбутньої стелі звисають величезні шматки арматури. Чоловіки болгаркою обрізають її шматки. Люди на зупинці не звертають уваги на будівництво.

У МНС ситуацію не коментують.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Львова обвалився недобудований будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути