середа, 08 березня 2017 21:12

У центрі Києва розстріляли Mercedes з дітьми

У центрі Києва ввечері в середу, 8 березня, на вулиці Антоновича розстріляли автомобіль Mercedes-Benz CLS. Про це на своїй сторінці в Facebook пише Київ Оперативний.

Автор: Фото: Соцмережі
 

У столичній поліції розповіли подробиці резонансного вбивства. Киянин разом з двома дітьми повертався додому на автомобілі. Біля будинку невідомий розстріляв його Mersedes. Чоловік загинув, а дітей доставили в лікарню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співробітник Міністерства освіти влаштував ДТП

"Подія сталася в Голосіївському районі Києва. На місці працюють слідчо-оперативні групи головного та районного управлінь ділянки. Проводиться огляд, в ході якого попередньо з'ясувалося, що зловмисник зробив шість пострілів, імовірно з пістолета Макарова. На момент приїзду правоохоронців встановлено, що дітей, які перебували в салоні авто, доставили в "Охматдит", інформація про їх стан уточнюється", - повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції.

За фактом вбивства розпочато кримінальне провадження. Особу вбитого встановлено. Це місцевий житель, який займався бізнесом.

Поліція встановлює свідків та очевидців події, проводиться ретельний огляд прилеглої території.

На Хмельниччині затримали 2 чоловіків, які на трасі Житомир-Чернівці переслідували автомобіль та обстріляли його з пневматичного пістолета.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Києва розстріляли Mercedes з дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути