Ексклюзиви
вівторок, 19 липня 2022 21:24

Спецтема: Війна Росії проти України

У битвах за Лисичанськ і Сіверськодонецьк: Резніков назвав втрати РФ

У битвах за Лисичанськ і Сіверськодонецьк: Резніков назвав втрати РФ
Українські захисники ліквідували близько 11 тис. російських загарбників у боях за Лисичанськ і Сіверськодонецьк. Фото: Генштаб ЗСУ

Українські захисники ліквідували близько 11 тис. російських загарбників у боях за Лисичанськ і Сіверськодонецьк Луганської області.

Такі неофіційні дані росіян має міністр оборони Олексій Резніков, про що заявив під час дискусій, організованих Atlantic Council.

"За неофіційними оцінками росіян, у боях за Сіверськодонецьк і Лисичанськ загинуло близько 10-11 тисяч окупантів", – розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після штурму окупанти увійшли на околиці Покровського

За словами Резнікова, українські бійці знищили майже 2 тис. солдатів з ОРЛО й орієнтовно 8-9 тис. військовослужбовців збройних сил Російської Федерації.

Водночас він додав, що понад 20 тис. окупантів зазнали поранень. З них близько 6,5 тис. – важкі травми з подальшою ампутацією кінцівок.

Втрати російських окупантів в Україні на 19 липня становлять 38 550 осіб. Ще 100 росіян поповнили лави "200-х" 18 липня, повідомив у вівторок Генеральний штаб Збройних сил України. Найбільших втрат противник зазнав на Краматорському напрямку. Дані уточнюють.

Російські загарбники продовжують нещадно обстрілювати й штурмувати позиції Збройних сил України. Найзапекліші бої тривають за Донецьку й Луганську області.

Зараз ви читаєте новину «У битвах за Лисичанськ і Сіверськодонецьк: Резніков назвав втрати РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути