пʼятниця, 25 березня 2011 10:49

У безробітного киянина на "Лексусі" вкрали 2 мільйони

У безробітного киянина на "Лексусі" вкрали 2 мільйони

Учора в центрі столиці навпроти Оперного театру троє чоловіків у масках пограбували водія джипа "Лексус" RX350 і забрали майже 2 млн грн., пише "Сегодня".

Коли шокований водій давав свідчення міліціонерам, ліва щока і губи в нього були опухлі, а на обличчі була подряпина від сильного удару. Як з'ясувалося, грабіжники стежили за водієм ще від одного з банків на пр. Перемоги, де він взяв з камери гроші. На своєму джипі він доїхав до Оперного театру, припаркувався біля магазину "Секунда". А коли виходив з грошима з джипу, до нього підбігли троє чоловіків у масках. "Один з них наніс удар кулаком в обличчя, вихопив сумку з грошима. Вони сіли в "Мерседес" і зникли. У Києві оголошено план "Перехоплення" , - розповіла прес-секретар міліції Шевченківського району Марина Макаренко.

Сам водій виглядав розгубленим. Поки він чекав, коли йому поміняють колесо (злочинці встигли його проколоти, щоб чоловік не втік), потерпілий весь час говорив по телефону і нервово курив. "Я сам дурень, поїхав один. Вони до мене підлетіли, двоє були в масках, а один навіть і без маски. Вдарили, схопили гроші і розчинилися. У Києві у центрі загубитися легше, ніж у лісі", - нервово розповідав він комусь. Постраждалий представлявся то безробітним, то підприємцем, то скарбником одного з банків. І не міг до ладу пояснити, чиї це гроші і куди він їх віз.

В останній раз подібне пограбування сталося 15 лютого - тоді у одного менеджера з машини вкрали $ 1 млн, злочинців поки не знайшли.

Зараз ви читаєте новину «У безробітного киянина на "Лексусі" вкрали 2 мільйони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути