середа, 16 лютого 2011 10:29

Мільйон доларів украли у топ-менеджера торгової мережі - ЗМІ

Мільйон доларів украли у топ-менеджера торгової мережі - ЗМІ

ЗМІ повідомили подробиці злочину в центрі Києва, коли у чоловіка вкрали майже мільйон доларів. Джерело в міліції повідомило ЗМІ, що людина, що називає себе жертвою рекордного за останні два роки пограбування, є нібито представником однієї торгової мережі.

Як пише Сегодня, пограбування сталося на вулиці Щорса, 36 біля військової частини внутрішніх військ МВС. Як розповів газеті представник київської міліції Володимир Поліщук, потерпілий, за його словами, зняв $ 908 тисяч в одному з банків.

"Він склав гроші в сумку, вийшов з банку, підійшов до свого авто, де його чекав водій, і поклав сумку на заднє сидіння. А коли сідав на переднє, підбіг невідомий у масці, відкрив двері, забрав сумку і втік на авто", - розповів Полішук.

За його словами, кримінальну справу ще не порушили. "Коли порушимо, зможемо вимагати від банку підтвердження або спростування, чи дійсно він знімав ці гроші. Довіреність, за якою він нібито брав гроші, грабіжник теж забрав з собою. Незрозуміло, чому, знімаючи таку суму, він не найняв озброєну охорону, послуги якої коштують близько 70 грн на годину", - розповів Поліщук.

Джерело в міліції також розповіло, що людина, що називає себе потерпілим, нібито представник однієї торгової мережі. "За попередньою інформацією, це один із старших менеджерів цієї компанії, адміністратор", - зазначило джерело.

Зараз у міліції дві версії: пограбування за наводкою й імітація грабежу співробітниками компанії. "Зазвичай так діють, коли рядові співробітники хочуть вкрасти у керівництва велику суму. Роблять вигляд, що пограбування, а потім зникають разом з цими грошима", - зазначили в міліції.

Біля входу в банк можна припаркувати машину, а не добиратися до нього зледенілою дорогою 50-70 м з великою сумою. На Щорса, 36, розташовані кілька банків. І таксисти, і працівники найближчих офісів та кіосків повідомили, що чоловік вийшов з Дельта-банку. При цьому в самому банку повідомили, що за діями своїх відвідувачів після їх виходу з установи не стежать.

Зараз ви читаєте новину «Мільйон доларів украли у топ-менеджера торгової мережі - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути