понеділок, 01 жовтня 2018 14:42

Троє братів помирали від голоду на зупинці

Троє братів помирали від голоду на зупинці
На Дніпропетровщині троє братів просили в перехожих на зупинці їжу та воду. Де їхні батьки – пояснити не змогли. Небайдужі люди викликали поліцію. Діти не бачили їжі близько тижня, за висновками медиків. Фото - Ресурсний центр

У Кривому Розі на Дніпропетровщині 3 братів просили у перехожих на зупинці їжу та воду. 6-річний Дмитро, 5-річний Микита та Матвій, 4 роки, були босі та напівроздягнені. Де їхні батьки, пояснити не змогли. Небайдужі люди викликали поліцію.

"Діти не змогли пояснити, де їхні батьки. Тому їх доставили до медзакладу. А звідти направили до органів опіки та піклування", - каже речник поліції Кривого Рогу Юлія Цуркаленко, передають "Надзвичайні новини".

Діти не бачили їжі близько тижня, за висновками медиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Була зустріч": жінка залишила 4 дітей і пішла гуляти

"Діти були дуже голодні. Зараз їхній стан задовільний. Окрім затримки розвитку, жодних хвороб виявлено не було", - розповіла Світлана Станкова, директор Криворізького реабілітаційного центру для дітей.

Діти змогли показати, де жили із батьками. Це напівзруйнований будинок на території занедбаної аварійної балки. Там немає ні світла, ні води. Окрім батьків, правоохоронці розшукують інших родичів дітей, які змогли б їх забрати.

Новоукраїнський райсуд Кіровоградщини призначив примусову психіатричну експертизу Олександру Мольченку. Це батько 4-річного Владислава, якого морили голодом.

Зараз ви читаєте новину «Троє братів помирали від голоду на зупинці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути