Ексклюзиви
субота, 29 вересня 2018 18:10

Батькові виснаженого голодом хлопчика призначили експертизу

Батькові виснаженого голодом хлопчика призначили експертизу
Олександра Мольченка із Кіровоградщини підозрюють у тому, що морив голодом сина 4-річного Владислава. Чоловікові призначили примусову психіатричну експертизу. Фото - facebook.com/tergromada.nu

Новоукраїнський райсуд Кіровоградщини призначив примусову психіатричну експертизу Олександру Мольченку. Це батько 4-річного Владислава, якого морили голодом.

"Новоукраїнський районний суд виніс рішення щодо примусового до мене заходу - психіатричної експертизи. Попередньо, слідчий Новоукраїнського ВП ГУНП в Кіровоградській області намагався вручити мені постанову про необхідність надання слідству моїх біологічних матеріалів", - пише Мольченко у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батько замореного голодом 4-річного хлопчика записав відеозвернення

Раніше суд обрав запобіжний захід депутату райради Олександу Мольченку – 2 місяці цілодобового домашнього арешту. Його підозрюють у тому, що морив голодом сина. Підозру оголосили і матері дитини.

На початку серпня 4-річного Владислава з родини Мольченків забрали силоміць соціальні служби. Хлопчик потрапив до лікарні в дистрофічному стані. Важив 7 кг, це майже у півтора рази менше норми. За цей час дитина набрала більше 4 кг ваги. Трьох доньок подружжя також тимчасово вилучили з родини.

Зараз ви читаєте новину «Батькові виснаженого голодом хлопчика призначили експертизу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути