вівторок, 30 квітня 2013 13:24

Трагічна загибель дніпродзержинського малюка: на мітингу вимагали відставки мера

На мітингу, що відбувся сьогодні під стінами Дніпродзержинської міської ради, десятки мам вимагали відставки мера Станіслава Сафронова та взяття під варту начальника "Міськводоканалу"

Автор: Фото: dnepr.comments.ua
  На мітинг прийшли більше 50 городян
На мітинг прийшли більше 50 городян

Як стало відомо "Дніпропетровськ. Коментарі", на мітинг прийшли більше 50 городян, обурених смертю 2-х річного хлопчика, який провалився у відкритий каналізаційний колодязь.

За словами присутніх мам, перед виборами у мери Сафронов особисто обіцяв їм закрити кришками всі відкриті люки в місті.

На мітингу виступав депутат Дніпродзержинської міської ради Віталій Купрій, який також вимагав відставки міра Сафронова і заявляв, що в місті на сьогодні не закрито 2600 люків. Закриваються поодинокі люки, проте комплексна міська програма не діє. Також він повідомляв, що доцільніше закуповувати полімерні кришки, вартість яких 250-350 грн, замість металевих вартістю 700 грн. Більше того - часто працівники водоканалу закривають люки бетонними кришками вартістю 100 грн, проте підняти їх можна тільки за допомогою крана.

За даними дніпродзержинського міськводоканалу, на їх балансі близько 15500 люків. У 2012 році було закуплено 800 нових кришок для люків на суму 400 тис грн.

Віталій Купрій запропонував замість систематичної багатомільйонної допомоги водоканалу безпосередньо з міського бюджету закупити полімерні кришки і раз і назавжди вирішити цю проблему у Дніпродзержинську.

До присутніх мер Сафронов так і не вийшов.

Нагадаємо, 28 квітня в 19.50 у Дніпродзержинську 2-річний хлопчик гуляв з батьками по просп. Комсомольському і впав в 5-метровий каналізаційний колодязь. Отвір каналізаційного колодязя був відкритий і заріс травою, дитина грала поруч і провалилася. Також на дні колодязя не виявилося обов'язкової запобіжної решітки. Батько намагався врятувати сина, але дитина потрапила в каналізаційну мережу.

Зараз ви читаєте новину «Трагічна загибель дніпродзержинського малюка: на мітингу вимагали відставки мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути