Ексклюзиви
пʼятниця, 20 жовтня 2017 10:47

Трагедія в Харкові: одногрупники розповіли про Олену Зайцеву

Трагедія в Харкові: одногрупники розповіли про Олену Зайцеву
Олена Зайцева навчається на тетьому курсі факультету соціології у Харківському національному університеті. У деканаті кажуть, що вона не входить у число сумлінних студенток, але з сесіями справляється. Фото - ВКонтакте

Одногрупники Олени Зайцевої, яка за кермом Lexus в'їхала в натовп у Харкові, були шоковані, дізнавшись про трагедію.

Підозрювана вчиться на третьому курсі факультету соціології у Харківському національному університеті ім. Каразіна. У деканаті зазначили, що вона не входить у число сумлінних студенток, але з сесіями справляється. Про це йшлося на "ТСН".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили деталі допиту одного з учасників кривавої ДТП у Харкові

Староста її групи Анна Дадеко каже, що сама Зайцева була спокійною і неконфліктною, і не вважає, що дівчину можна назвати "мажоркою".

Зайцевій вже вручили підозру, при цьому виявилося, що за ті два роки, які вона водить машину, дівчина встигла щонайменше шість разів порушити ПДР.

Головний поліцейський Харківської області Олег Бех підкреслив, що така кількість правопорушень мала викликати питання, як вона взагалі отримала права і керувала машиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Донька ніколи не порушувала правила" - батько підозрюваної у харківській трагедії

Також стало відомо, що Зайцева – зведена сестра колишнього прокурора Дмитра Зайцева, якого було люстровано і він перебуває у розшуку. Вона прийомна дочка відомого місцевого бізнесмена 61-річного Василя Зайцева.

Прокуратура має намір домагатися арешту для неї з трьох причин: резонанс, кількість жертв і наявність коштів у сім'ї, щоб сховати дівчину за кордоном.

Ввечері 18 жовтня під час аварії на вул. Сумській у Харкові загинуло 5 людей, ще шестеро отримали травми. Усіх збила 20-річна Олена Зайцева на батьковому автомобілі Lexus. Під час допиту Зайцева свідчити відмовилася.

Зараз ви читаєте новину «Трагедія в Харкові: одногрупники розповіли про Олену Зайцеву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути