Ексклюзиви
четвер, 19 жовтня 2017 16:15

"Донька ніколи не порушувала правила" - батько підозрюваної у харківській трагедії

Батько харків'янки 20-річної Олени Зайцевої, підозрюваної смертельній ДТП на вул. Сумській у Харкові, стверджує, що його донька ніколи раніше не порушувала правила дорожнього руху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП у Харкові: названі імена всіх постраждалих

"У нашій родині велике горе. Вона два роки водить машину, за цей час ніяких порушень у неї не було. Дівчинка була твереза, вона їхала з подругою. Це моя машина. Її п'ять років тому взяли в кредит, який ми виплатили. Дитина добу не їсть. Нам досі не дали поспілкуватися, її відразу закрили в СІЗО", - повідомив Василь Зайцев, передає Kharkiv Today.

За словами бізнесмена, його дочка - студентка третього курсу ХНУ ім. Каразіна. Про причини аварії батько може робити висновки тільки з повідомлень у ЗМІ.

"Її вдарили, розумієте. Машина вщент. Її просто кинуло. Ну як Touareg їхав - незрозуміло, як він її так вдарив", - сказав чоловік.

Київський автогонщик і волонтер Олексій Мочанов опублікував у Facebook список порушень 20-річної Олени Зайцевої, яка була за кермом чорного Lexus.

Автор: Олексій Мочанов
  Олексій Мочанов опублікував в Facebook список порушень 20-річної Олени Зайцевої, яка була за кермом чорного Lexus
Олексій Мочанов опублікував в Facebook список порушень 20-річної Олени Зайцевої, яка була за кермом чорного Lexus

За попередніми даними, автомобіль Lexus під керуванням 20-річної Олени Зайцевої проїжджав на великій швидкості перехрестя на заборонний сигнал світлофора і зіткнувся з іншим позашляховиком. Від удару Lexus викинуло на тротуар, де люди очікували зеленого сигналу світлофора. Загинули п'ятеро людей, ще шестеро потрапили до лікарні з травмами.

Зараз ви читаєте новину «"Донька ніколи не порушувала правила" - батько підозрюваної у харківській трагедії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути