середа, 28 грудня 2011 13:19

"Toyota Camry" збила насмерть вагітну рівнянку

Учора о 21.55 на перехресті вулиць Макарова-Вербова в Рівному автомобіль "Toyota Camry" збив на смерть на пішохідному переході 30-річну вагітну жінку.

"За кермом іномарки був 29-річний мешканець Київської області. Він їхав по вулиці Макарова в напрямку вулиці Ювілейна. На нерегульованому пішохідному переході "Тойота" наїхала на подружжя рівнян", - розповів Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ Рівненщини.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Киянин замість гальм натиснув на газ: результат — 5 битих автівок

Жінка загинула на місці ДТП. Вона була на восьмому місяці вагітності й перебувала в декретній відпустці. Її 38-річного чоловіка Володимира Попика госпіталізували в реанімацію центральної міської лікарні Рівного. Він журналіст. Працює редактором місцевої газети "Рівне Ракурс" та прес-секретар обласної організації ВО "Батьківщина".

Водій "Тойоти" не постраждав. Автомобіль правоохоронці доставили на майданчик тимчасового тримання Рівненського міськвідділу міліції.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди порушили кримінальну справу, яка передбачає позбавлення волі на строк до восьми років.

Протягом минулої доби в Рівному сталося п'ять ДТП під час яких загинуло двоє людей.

Зараз ви читаєте новину «"Toyota Camry" збила насмерть вагітну рівнянку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути