Ексклюзиви
вівторок, 20 квітня 2021 15:06

Товкли об землю головою: історія зі звірячим побиттям школярки має продовження

Товкли об землю головою: історія зі звірячим побиттям школярки має продовження
Виявилося, що 13-річну дівчину цього дня побили одразу дві старші суперниці, тоді як раніше повідомлялося про побиття однією : pixabay.com

У Запоріжжі конфлікт між двома школярками, який закінчився побиттям молодшої, має ще один інцидент.

Виявилося, що 13-річну дівчину цього дня побили одразу дві старші суперниці, хоча раніше повідомлялося про побиття однією, повідомили в телеграм-каналі its_zp.

"У побитті школярки на Лівому брала участь ще одна дівчина", - підписали відео його автори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не поділили хлопця: 14-річну школярку побили ровесниці

На відео видно, як старша дівчина повалила молодшу на землю й почала лупцювати. Вона сіла зверху й товкла свою суперницю обличчям об землю, давала ляпаси й била по голові. У цей час навколо зібралися роззяви-однолітки, які стояли й не втручалися. І кожен другий знімав усе, що відбувається, на телефон.

Після цього молодшу дівчину відлупцювала ще одна 15-річна суперниця. Відео цього побиття потрапило в мережу. Його побачили правоохоронці під час моніторингу соцмереж. Інформацію про подію внесли до Єдиного обліку заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. Утім, третя учасниця конфлікту тоді не фігурувала.

Раніше повідомлялося, що в Запоріжжі дівчата 15 і 13 років з'ясовували стосунки через хлопця. Конфлікт закінчився бійкою, яку знімали на відео свідки. Відповідний ролик виклали в мережу. На кадрах видно, як одна з дівчат дала іншій ляпаса, повалила на землю й заходилася лупцювати. У бійку ніхто з очевидців, поміж яких були й хлопці, не втрутився.

Зараз ви читаєте новину «Товкли об землю головою: історія зі звірячим побиттям школярки має продовження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути