Ексклюзиви
пʼятниця, 20 березня 2020 15:49

Топменеджер Нафтогазу з дружиною заразилися коронавірусом

Топменеджер Нафтогазу з дружиною заразилися коронавірусом
Директор з інтегрованого газового бізнесу Нафтогазу Андрій Фаворов і його дружина заразилися коронавірусом. Фото: epravda.com.ua

Директор з інтегрованого газового бізнесу Нафтогазу Андрій Фаворов заразився коронавірусом.

Захворювання в нього підтвердилося в понеділок, 16 березня. Наступного дня захворіла його дружина — засновниця компанії Magonova&Partners Анастасія Магонова. Про це розповів батько Андрія Фаворова, Михайло, в ефірі російської радіостанції "Эхо Москвы".

"Поки я був у Туреччині, мій син перебував у нас вдома в Атланті, а потім полетів на роботу в Україну. Він працює в Україні. Ми не можемо точно сказати, в якому з двох літаків, в якому аеропорту чи де відбулося зараження. Але якщо він прилетів в середу до Києва, то в суботу він відчув нездужання, відчув, що в нього піднялася температура, поміряв, було близько 38, і почався ось цей дуже характерний сухий гавкаючий кашель", - розповів Михайло Фаворов.

Додав, що його син та невістка сьогодні перший день без температури, без кашлю. Поступово одужують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус: хворий житомирянин приховав, що возив за кордон групу людей

Андрій Фаворов записав відеозвернення, в якому розповів, що тиждень тому в нього з'явився кашель. Температура піднялася до 37,5 градуса.

"Відповідно до рекомендацій і внутрішнього протоколу Нафтогазу, самоізолювався. Сиджу вдома, не ходжу й мінімізую контакт з усіма, з ким можна й не можна. Відчуваю себе чудово, тільки нудно. Планую ще тиждень так просидіти до того моменту, коли всі питання буде знято", - сказав Фаворов.

Фаворов очолює інтегрований газовий бізнес Нафтогазу з кінця 2018 року. До цього він був директором і керівним партнером компанії "Енергетичні ресурси України" (ЕРУ).

18 березня народний депутат Сергій Шахов повідомив, що в нього виявили коронавірусну інфекцію. Наступного дня хворобу підтвердили в його дружини.

Зараз ви читаєте новину «Топменеджер Нафтогазу з дружиною заразилися коронавірусом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути