вівторок, 09 листопада 2021 02:52

Тікав від поліції: на Львівщині водій видерся на дерево

Тікав від поліції: на Львівщині водій видерся на дерево
П'яний водій втікав від поліції та заліз на дерево. Фото: pixabay.com

У селі Милятичі Пустомитівського району на Львівщині нетверезий водій заліз на дерево під час втечі від поліцейських. Інцидент стався ще у вересні цьогоріч.

Горе-кермувальник стверджував, що за кермом Skoda був не він, пише Zaxid.net.

"Під час судового розгляду справи адвокат (порушника. - Gazeta.ua) подав клопотання, в якому виклав версію водія. Стверджує, що сидів на пасажирському сидінні, а за кермом машини був його двоюрідний брат. Коли вони з братом їхали в машині, то помітили автомобіль поліції на узбіччі без проблискових маячків та фар. Вони заїхали у двір свого будинку і помітили, що поліція поїхала за ними. Згодом він почув, що його покликали до себе працівники поліції, злякався, почав тікати й заліз на дерево", - пише видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча ТСН потрапила в страшну ДТП

Далі, за словами водія, правоохоронці силоміць запхали його до патрульної машини та відвезли у лікарню. Нетверезий стан водія підтвердив аналіз крові.

Суд не повірив водію, попри свідчення двоюрідного брата. Той підтвердив, що за кермом був начебто саме він. На 22-річного порушника суд наклали 17 тис. грн штрафу з позбавленням прав на рік.

У Києві п'яний водій врізався в припарковане авто. Після скоєного ліг "перепочити". Послав усіх поліцейських і швидку допомогу на "три літери". І 4 год. не міг піднятися на ноги, бо був критично п'яний.

Зараз ви читаєте новину «Тікав від поліції: на Львівщині водій видерся на дерево». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути