Ексклюзиви
вівторок, 10 червня 2014 16:46

Терористи обстрілюють один одного і скидають трупи в озеро

Терористи обстрілюють один одного і скидають трупи в озеро
Фото: www.unian.ua

Між терористами, котрі ще базуються у Слов'янську та Семенівці, виникають перестрілки з використанням мінометів та артилерії, а в межах Слов'янська є солоне озеро, куди терористи, згідно оперативної інформації, скидають тіла загиблих.

Про це повідомив речник АТО Владислав Селезньов.

"За оперативною інформацією, між терористами, що ще залишились у Семенівці та Слов'янську інколи виникають збройні конфлікти. Вони один-одного обстрілюють із мінометів та артилерії. Проте силовики АТО не реагують на такі речі. Єдине, що є серйозна загроза мирним мешканцям, котрі можать постраждати від таких "конфліктів.

Разом із тим, знову ж таки за оперативною інформацією, в межах Слов'янська у солоне озеро терористи скидають тіла своїх загиблих бойовиків. Проте перевірити цю інформацію можна лише після повної зачистки міста від терористів", - зазначив В.Селезньов.

Поблизу міста Слов'янськ бойовики не припиняють спроб вирватись з кільця оточення і внаслідок чергового обстрілу позицій учасників АТО зі стрілецької зброї та гранатометів, 2 українських військовослужбовців поранено.

Нагадаємо, лідер бойовиків Ігор Гіркін (Стрєлок) дав наказ заарештувати самопроголошеного мера Слов'янська В'ячеслава Пономарьова.

Зараз ви читаєте новину «Терористи обстрілюють один одного і скидають трупи в озеро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути