понеділок, 21 жовтня 2013 16:32

Тернопільський вокзал через "замінування" зупинився на годину
5

Фото: Фото: Андрій Янович

Залізничний вокзал Тернополя майже на годину припинив свою роботу через повідомлення про замінування. Міліціонери евакуювали з приміщення всіх працівників та пасажирів, заблокували під'їзні вулиці. Рух потягів через станцію також зупинили.

„Дзвінок про замінування надійшов на телефон міліції близько 12 години дня. На вокзал відразу ж поїхала слідча група з експертами-криміналістами та вибухотехніками. Приміщення оглянули і вибухівки не знайшли. Зараз шукаємо того, хто повідомив неправдиву інформацію. Згідно законодавства, йому загрожує ув'язнення до шести років", ? розповів Gazeta.ua речник обласної міліції Петро Колісник.

На даний момент, потяги відновили свій рух через Тернопіль.

Нагадаємо, минулого місяця в Тернополі міліціонерам та рятувальникам вже доводилося виїжджати на неправдивий виклик про замінування. 25 вересня евакуйовували мешканців готелю „Галичина", який є одним з найбільших в місті. Жартівника не найшли і досі. Найчастіше ж в місті „заміновують" школи. Таких викликів буває часом кілька на один рік.

 

Зараз ви читаєте новину «Тернопільський вокзал через "замінування" зупинився на годину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути