середа, 23 жовтня 2013 12:08

Теракт у Волгограді: дагестанці одні із перших здали кров постраждалим

Теракт у Волгограді: дагестанці одні із перших здали кров постраждалим
Фото: vipadvert.net

У МВС Волгоградської області припинили хвилю чуток про повторні теракти в місті. Як повідомляє офіційний представник відомства, за останню добу у відділи поліції надійшли десятки дзвінків стурбованих городян. Всі повідомлення про підозрілих людей і ситуації ретельно перевіряються.

У МВС закликає громадян бути пильними, але не піддаватися панічним настроям.

У Волгоградській області сьогодні другий день жалоби. В обласний центр переливання крові з учорашнього дня йдуть волгоградці, які готові допомогти пораненим. Відомо, що одними з перших донорами стали близько 30 представників дагестанської громади. Всього ж, за даними регіонального МОЗ, кров для постраждалих здали більше 250 осіб.

Стан двох тяжкопоранених під час вибуху жінок стабільний. Лікарі відзначають позитивну динаміку.

Володимир Кузнєцов, головний лікар лікарні №15: "Дві пацієнтки важкі, залишаються в реанімації. Одна вже знята з штучної вентиляції, дихає самостійно. Друга пацієнтка буде потребувати високотехнологічної допомоги, і завтра я буду займатися її переведенням у Москву".

Ще четверо постраждалих проходять курс лікування в московських клініках. Життя тих, хто отримав легкі поранення, за словами медиків, поза небезпекою. З людьми продовжують працювати психологи. У лікарнях Волгограда залишаються 24 людини, виписувати їх почнуть не раніше початку наступного тижня.

Розслідування обставин теракту триває. Зараз оперативники шукають можливих спільників терористки-смертниці з Дагестану. Поліція Волгограда працює, як і раніше в посиленому режимі.

Зараз ви читаєте новину «Теракт у Волгограді: дагестанці одні із перших здали кров постраждалим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути