пʼятниця, 18 жовтня 2013 13:47

По справі у Бірюльово заарештували 18-річного уродженця України

По справі у Бірюльово заарештували 18-річного уродженця України
Фото: rapsinews

Тверський суд Москви в п'ятницю заарештував до 13 грудня 18-річного уродженця України, учня будівельного коледжу номер 30 в Москві Андрія Титаренко - третього фігуранта кримінальної справи про хуліганство в столичному районі Бірюльово.

Як раніше повідомили в столичній поліції, фігурантами цієї справи стали два москвича і один житель Підмосков'я. Суд 15 і 17 жовтня ув'язнив двох з них - тричі судимого Артема Новикова і уродженця Волгограда Тимура Мусикаєва. Їм інкримінується хуліганство, вчинене групою осіб за попередньою змовою (частина 2 статті 213 КК РФ).

В ніч на 10 жовтня в Західному Бірюльово невідомий зарізав молоду людину, після чого втік. Пізніше за підозрою в цьому злочині був затриманий Орхан Зейналов. Жителі району минулої неділі, 13 жовтня, зібралися, щоб вимагати якнайшвидшого розслідування вбивства, а також закриття Покровської овочевої бази та посилення міграційної політики. Однак "народне віче" переросло у заворушення, за підсумками яких було затримано майже 400 осіб. За даними МОЗ, за медичною допомогою звернулися 23 людини, у тому числі вісім поліцейських.

 

Зараз ви читаєте новину «По справі у Бірюльово заарештували 18-річного уродженця України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути