пʼятниця, 19 серпня 2016 18:37

Священик збив дитину на переході

На Житомирщині поблизу села Нова Романівка водій Renault Logan збив на пішохідному переході дівчинку, яка померла від отриманих травм.

Про це повідомляє ТСН.

Як розповіла жінка, яка їхала в авто і бачила аварію, дівчинка вийшла на перехід і пригальмувала, натомість іномарка з номерами АМ 1553 АХ, яка їхала сусідньою смугою, на швидкості збила дитину. Унаслідок потужного удару дівчинка відлетіла на близько 20 метрів.

 

За словами місцевих мешканців, водій за кермом Renault є священником, до того ж говорять, що він неодноразово сідав за кермо п'яним. Також повідомляється, що до винуватця події швидко приїхав адвокат, який сидів з ним у машині і не підпускав інших людей, які перекривали дорогу, чекаючи на слідчого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіло водія пробило скло та випало на дорогу

Керівник прес-служби ГУ Національної поліції області Алла Ващенко запевнила, що правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження.

 

"Попередньо, ДТП сталося на пішохідному переході за участі автомобіля Рено, за кермом якого перебував настоятель однієї з церков району, 1960 р.н. З місця події він не втікав", - наголосила вона.

Також Ващенко розповіла, що зараз триває освідування чоловіка на вживання алкоголю.

Зараз ви читаєте новину «Священик збив дитину на переході». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути