пʼятниця, 19 червня 2020 17:37

Сусіди жінки, яка випала з вікна з 3-річним сином, озвучили свою версію НП

Сусіди жінки, яка випала з вікна з 3-річним сином, озвучили свою версію НП
У Києві жінка з дитиною випала з вікна квартири на 4-му поверсі. Фото: segodnya.ua

Стали відомі нові подробиці про жінку, яка разом із 3-річним сином випала з четвертого поверху будинку №14 на вулиці Івана Мазепи в Києві.

Потерпілу звати Наталія. Сусіди та продавці місцевого магазину переконані, це міг бути нещасний випадок. Не вірять, що жінка могла вчинити спробу самогубства з маленьким сином на руках.

"У них у квартирі під самим підвіконням стояв стільчик. Тому, за нашими припущеннями, події могли розвиватися так: хлопчик зі стільчика заліз на підвіконня, міг бавитися, Наташа могла нахилитися за ним, і разом вони випали. Удар пом'якшило дерево, яке росте прямо під їхніми вікнами", - розповіла мешканка будинку на вулиці Мазепи, передає "Сегодня".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Падіння жінки з дитиною з вікна квартири у Києві: що кажуть у поліції

Сусіди додають, що жінка страждала на депресію.

"Я знаю Наташу і її маму дуже давно. Знаю, що вже тривалий час Наташа страждала на депресію. Чула, що депресія була з багатьох причин. По-перше, мама Наталії конфліктувала з її цивільним чоловіком, була проти того, щоб він з'являвся в їхній квартирі. Крім того, Наташа останнім часом не працює. її мама раз у раз скаржилася, що грошей в сім'ї не вистачає, що сім'я живе на її пенсію. Але Наташа на роботу не йшла, вона перебуває в декреті по догляду за своїм трирічним сином", - розповіла сусідка.

Додала, що її донька вранці бачила Наталію. Та стояла біля вікна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сильно побив співмешканець: розповіли про жінку, яка з дитиною стрибнула з вікна

"Сьогодні вранці була дивна ситуація. Коли моя донька сідала в машину, то випадково побачила, що в квартирі Наташі було вдчинено вікно, на підвіконні сидів її 3-річний син. Сама Наташа стояла трохи віддалік, здавалася відчуженою. Моя дочка здивувалася, чому Наталія не махнула їй рукою, хоча вони були давно знайомі, навчалися в одному класі", - каже жінка.

Розповіла, що в Наталії, ймовірно, є вища освіта. Своїм знайомим вона робить манікюр. Крім сина, в неї є донька-школярка.

Зараз Наталія та її син у лікарні. У хлопчика - перелом стегна, його прооперували, до нього поїхала бабуся. А в Наталії політравма, підозрюють серйозний перелом кісток тазу.

У Києві сьогодні, 19 червня, 40-річна жінка з 3-річною дитиною випала з вікна квартири на 4-му поверсі. Обох потерпілих забрали до лікарні. Жінка була непритомна, а хлопчик кричав і плакав.

Зараз ви читаєте новину «Сусіди жінки, яка випала з вікна з 3-річним сином, озвучили свою версію НП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути