пʼятниця, 18 листопада 2011 14:41

Сумський наркоман намагався з'їсти речові докази

Сумський наркоман намагався з'їсти речові докази

Працівники ДАІ м. Шостка Сумської області затримали водія мопеда, який знаходився в стані наркотичного сп'яніння, а також озброєного екзотичною східною зброєю та з марихуаною у кишенях, яку намагався з'їсти.

Днями інспектори ДАІ під час несення служби по нагляду за дорожнім рухом помітили водія мопеда, який поводився на дорозі дуже дивно: їхав, а потім різко зупинявся, знов продовжував рух.

Звичайно, така поведінка викликала підозри у правоохоронців, але на зупиняючий жест співробітників ДАІ водій не зреагував та намагався їхати далі. Підозрілого водія все ж вдалося зупинити, але і тут правоохоронців чекав сюрприз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У Маріуполі кожен другий - наркоман"

"Він поводив себе неадекватно, розмовляв занадто тихо та плутано, – розповів інспектор ДАІ Сергій Дорошенко. – Ми спочатку вирішили, що він знаходиться у стані алкогольного сп'яніння, але запаху від нього не було, тому запропонували йому проїхати з нами до медичного закладу для аналізу на вміст наркотичних речовин в крові".

Чоловік погодився, але вже за кілька хвилин намагався втекти зі службового автомобіля. Наступні події розгорталися як в голлівудських бойовиках: молодик втікав від правоохоронців, намагаючись дорогою знищити речові докази, а саме з'їсти наркотичну речовину, яку зберігав у кишені своєї куртки.

На момент затримання в чоловіка було виявлено та вилучено ще два паперових згортки з речовиною рослинного походження, схожою на марихуану, а в наплічнику міліціонери виявили ще й "нунчаки" – один з видів холодної зброї східного походження.

Під час перевірки з'ясувалося, що затриманий вже кілька років перебуває на обліку в наркологічному диспансері. Наразі вирішується питання про притягнення молодика до кримінальної відповідальності.

Зараз ви читаєте новину «Сумський наркоман намагався з'їсти речові докази». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути