понеділок, 12 березня 2012 10:06

Сумчанин через смерть кішки розбив обличчя ветлікарю

Сумчанин через смерть кішки розбив обличчя ветлікарю

У Сумах в місцевій ветлікарні сталася бійка. Чоловік прийшов з'ясовувати стосунки через смерть своєї домашньої улюблениці.

Сумчанин накинувся з кулаками на ветлікаря і побив його лише за те, що він не врятував його кішку. Втім, ще невідомо, чого чоловікові було більше шкода - загиблої тварини або грошей, витрачених на її лікування.

У лікарні все було спокійно, поки туди не зайшов новий відвідувач. Він вів себе надзвичайно напружено. З порога почав кричати, що хоче негайно поговорити з ветлікарем, який здер 450 грн. за лікування його кішки, а вона все одно здохла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мексиканській в'язниці під час бійки вбили 38 зеків

Коли лікар вийшов з кабінету в коридор, клієнт сказав все, що він про нього думає. Ветеринар намагався пояснити чоловікові, що у тварини було важке хронічне захворювання, яке дуже важко піддається лікуванню. Клієнт нічого не хотів слухати. А спроба виправдатися його ще більше розлютила. В результаті чоловік розбив ветлікарю обличчя. Лікар вдарив кривдника у відповідь, і в ветлікарні почалося справжнє побоїще.

Скінчилося тим, що персоналу довелося викликати міліцію та "швидку". Ветлікаря доставили в лікарню, а хулігана - до відділення.

Зараз ви читаєте новину «Сумчанин через смерть кішки розбив обличчя ветлікарю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути