неділя, 11 березня 2012 11:04

Зірка Голлівуду побив свого сина за куріння марихуани

Зірка Голлівуду побив свого сина за куріння марихуани

Голлівудський актор Майкл Медсен, відомий за фільмами Квентіна Тарантіно "Скажені пси" та "Вбити Білла", був арештований в своєму будинку в районі Малібу

Він підозрюється в насильстві щодо свого неповнолітнього сина. Тривогу підняли сусіди кінозірки. Вони почули крики, що лунали з будинку артиста, та викликали поліцію.

Як з'ясувалося, Майкл Медсен побив свого сина за куріння марихуани. Втім, актор перед цим і сам випив спиртного. Прибулі правоохоронці зрозуміли, що між батьком і сином сталася бійка - на підлітку були явні сліди побоїв.

Поліцейські прийняли рішення негайно затримати кінозірку.

Втім, госпіталізація юному любителеві "травички" не потрібна, він відбувся ударами і парою синців.

Між тим, адвокат Медсена відразу після арешту актора став домагатися його звільнення під заставу в 100 000 доларів. Кілька годин тому папарацці зняли на відео, як Медсен виходить з будівлі поліції та сідає в автомобіль.

Чи був звільнений Медсен під заставу, не повідомляється. Тепер кінозірці загрожує звинувачення в насильстві щодо неповнолітнього. У США ця стаття вважається тяжким кримінальним злочином. Ім'я потерпілого підлітка не уточнюється. Всього у Майкла Медсена п'ять дітей від різних шлюбів.

Зараз ви читаєте новину «Зірка Голлівуду побив свого сина за куріння марихуани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути