середа, 29 лютого 2012 13:30

Одеський чиновник займався сексом в своєму кабінеті у присутності дитини - ЗМІ

Одеський чиновник займався сексом в своєму кабінеті у присутності дитини - ЗМІ
Ігор Голосков

Міліція затримала начальника управління у справах дітей Одеської міськради Ігоря Голоскова, якого підозрюють у згвалтуванні прохачки і навіть педофілії. За даними розпочатого розслідування, держслужбовець зайнявся сексом з відвідувачкою прямо в своєму кабінеті, причому свідком цього став син потерпілої.

Високопоставлений міліціонер в міському управлінні міліції, який бере участь в слідстві, повідомив Думской.нет, що жінка 1972 року народження відвідала кабінет чиновника за два дні до затримання. Мати-одиначка, розповідає правоохоронець, приходила до Голоскова і раніше в супроводі своєї 2-річної дитини.

"Схоже, що сексуальний контакт відбувся між ними з обопільної згоди, і нам поки незрозуміло, чому вона не опиралася. Ми не виключаємо варіант, що вони могли раніше бути в романтичних стосунках. Події відбувалася в його робочому кабінеті в 2:00 дня. Всі співробітники управління були на місці. Її найменший крик або стук у двері привернув би увагу, але вона вийшла з кабінету з дитиною і в цей же день подала заяву в міліцію", - повідомило джерело.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У київському метро хлопець побив і намагався згвалтувати дівчину

За словами міліціонера, камера була встановлена в кабінеті чиновника кількома тижнями раніше. Його перевіряли на предмет корупційних діянь. Статевий акт, який відбувався у присутності 2-річного малюка зафіксовано на відео. Окремі правоохоронці навіть пропонують журналістам викупити його за винагороду.

Джерело також відзначило, що в понеділок о 18:00 відбулася санкція суду про продовження терміну затримання Голоскова. Поки він буде перебувати в ІТТ, пізніше буде вирішуватися питання про його переведення до СІЗО. У разі якщо справу буде передано до суду і в разі обвинувального вироку (якщо буде доведений факт розбещення дитини), чиновнику загрожує від 6 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Одеський чиновник займався сексом в своєму кабінеті у присутності дитини - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути