четвер, 26 січня 2012 22:49

Священика-педофіла засудили до 6 років в'язниці за 253 згвалтування

Священика-педофіла засудили до 6 років в'язниці за 253 згвалтування

У Німеччині суд міста Брауншвейг засудив 46-річного католицького священика-педофіла з Зальцгіттера до шести років в'язниці. Прокуратура приписувала йому 280 випадків насильства над трьома хлопчиками у віці від дев'яти до п'ятнадцяти років.

В результаті суд визнав його провину по 253 епізодами. Зв'язок зі своєю першою жертвою священик встановив в 2004 році в Брауншвейзі. Він возив хлопчика на відпочинок і робив йому дорогі подарунки.

У 2006 році матері дитини контакти стали здаватися надто тісними, і вона поскаржилася керівництву священика з єпископства Хілдесхайма. Священикові заборонили бачитися з дитиною.

Тоді чоловік переїхав до Зальцгіттера і налагодив контакт з іншою родиною, в якій росли два хлопчики. Вони стали його новими жертвами.

Один з підлітків розповів про насильство тільки в червні 2011 року. Тоді його мати звернулася в поліцію і священика затримали. Після пред'явлення обвинувачень він позбувся всіх церковних чинів.

Священик, за його словами, не думав, що таким чином може зашкодити дітям. На засіданнях суду у цій справі він закривав обличчя папкою, щоб журналісти не могли знімати.

Зараз ви читаєте новину «Священика-педофіла засудили до 6 років в'язниці за 253 згвалтування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути