вівторок, 24 квітня 2018 17:13

Суд виніс вирок виховательці табору "Вікторія"

Суд виніс вирок виховательці табору "Вікторія"
Київський районний суд Одеси засудив до умовного строку покарання Наталію Цокур (Янчик) - виховательку дитячого спортивно-оздоровчого комплексу "Вікторія". Фото - "Думская"

Київський районний суд Одеси 24 квітня засудив до умовного строку покарання Наталію Цокур (Янчик) - виховательку дитячого спортивно-оздоровчого комплексу "Вікторія", в якому у 2017 році під час пожежі загинули троє дівчаток.

Жінка отримала 3 роки позбавлення волі з випробувальним терміном 2 роки. Крім того, протягом двох років їй заборонено обіймати посади, пов'язані з технікою пожежної безпеки. На такому покаранні наполягала прокуратура.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Директора "Вікторії" з суду забрала "швидка"

В судових засіданнях Цокур заявляла, що стала відповідальною за техніку безпеки за наполяганням заступника директора комплексу Тетяни Ланіної. Вихователька стверджує, що з серпня 2017 року фактично не працювала у "Вікторії" і буквально напередодні пожежі повинна була отримати відповідні документи, що підтверджують звільнення.

У ніч проти 16 вересня торік в Одеському дитячому оздоров­чо-спортивному таборі "Вікторія" сталася пожежа. Вигорів дерев'яний корпус №5, де перебували 42 вихованці будинку творчості "Промінь" і художній керівник ансамблю "Адель" Тетяна Єгорова. Загинули троє дівчат із кімнати №11 на 2-му поверсі - 8-річна Софія Мазур, 9-річна Анастасія Кулинич і Сніжана Арпентій, 12 років.

Зараз ви читаєте новину «Суд виніс вирок виховательці табору "Вікторія"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути