четвер, 24 січня 2019 10:23

Студентка замерзла на смерть в лісі

Автор: Олевськ.zt.ua
  У Житомирській області 21-річна Ірина Дворецька загинула від переохолодження внутрішніх органів після того, як її нібито висадили із маршрутки між населеними пунктами
У Житомирській області 21-річна Ірина Дворецька загинула від переохолодження внутрішніх органів після того, як її нібито висадили із маршрутки між населеними пунктами

У Житомирській області 21-річна Ірина Дворецька загинула від переохолодження внутрішніх органів після того, як її нібито висадили із маршрутки між населеними пунктами.

Тіло студентки Новоград-Волинського медичного коледжу виявили 10 січня між селами Перга і Рудня-Хочинська передає olevsk.zt.ua.

На сторінці "Олевщина Радикальная" повідомляється, що інцидент трапився ще 8 січня. Водій Олег Жилінський, який прямував за маршрутом Копище — Житомир, приблизно о четвертій ранку разом із кондуктором нібито висадив пасажирку в лісі. Ірина їхала до Олевської лікарні до матері, однак пізніше з'ясувалося, що їй не вистачає грошей, щоб розрахуватися за проїзд.

"Дівчина не змогла знайти грошей, натомість пропонувала мобільний телефон у заставу й обіцяла гроші віддати в Олевську (проїзд із Рудні-Хочинської до Олевська коштує орієнтовно 25 грн). І нелюди все одно змусили Ірину вийти з автобуса. У результаті переляку дівчина заблукала, потрапила до бобрової ями, де й зупинилося її серце. 10 січня на місці загибелі її знайшов батько", — йдеться у повідомленні.

Автор: facebook.com/olena.galaguza
  Водій Олег Жилінський, який прямував за маршрутом Копище — Житомир, приблизно о 4 ранку разом із кондуктором нібито висадив пасажирку в лісі
Водій Олег Жилінський, який прямував за маршрутом Копище — Житомир, приблизно о 4 ранку разом із кондуктором нібито висадив пасажирку в лісі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніна Лаврова замерзла в снігу при дорозі

Депутат Житомирської облради Олена Галагуза у Facebook написала, що "ситуація неоднозначна" і правоохоронці повинні з'ясувати подробиці НП.

"Мені сказали: дівчина була напідпитку, вийшла сама, загрузла в багнюці, перед тим посварилася із батьками. Це якщо коротко. Більше інформації має бути від усіх сторін", — зазначила вона.

Пізніше місцеві жителі у мережі підтвердили, що дівчина їхала до лікарні до мами і забула гроші вдома. Вона хотіла залишити телефон під заставу, але водій відмовився.

У період із 12 грудня до 8 січня до лікарень за медичною допомогою із переохолодженням і обмороженням звернулися 1037 українців. Відповідно до висновків судово-медичної експертизи, від загального переохолодження за вказаний період померли 64 людини.

Зараз ви читаєте новину «Студентка замерзла на смерть в лісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути